ULTRAZVUČNA ŠPATULA

LJEPOTA
UZV ŠPATULA 3
UZV ŠPATULA 4
UZV ŠPATULA 2

Ultrazvučna špatula – profesionalni piling lica i dubinsko čišćenje lica.

Tretman ultrazvučnom špatulom se, osim za redovno čišćenje lica, preporučuje prije tretmana pomlađivanja. Rezultat je vidljiva čistoća, zategnutost i osvježenje, kao i bolja prokrvljenost i hidratacija kože.

Koža uslijed nepravilnog njegovanja i zanemarivanja može rezultirati određenim problemima i stanjima poput bora, fleka, perutanja, masnoće, umora i sivila. Čišćenje lica i tretmani lica su neizostavni tretmani njege za usporavanje prvih znakova starenja, ali i održavanja kože lica zdravom, svježom i čistom.

Tretman se izvodi uz frekvenciju od 27 Hz, te se epiderma  priprema za bolju apsorpciju preparata za njegu lica koji se mogu unijeti uz pomoć špatule.

Najdublji slojevi kože primaju snažnu stimulaciju na način da ultrazvučni efekt prodiranja dubinski čisti kožu dok je istovremeno i masira. Stimulacija poboljšava iscjeljivanje površine kože lica, poboljšana je periferna mikrocirkulacija čime se koža revitalizira.

Tijekom rada, na špatuli ostaju komedoni (tzv. miteseri). Aparat ultrazvučnom vibracijom izbacuje komedone iz kanala te u isto vreme uklanja tanak sloj površnih mrtvih stanica  sa kože lica.

Područje djelovanja:

  • lifting
  • akne
  • kuperoza
  • hiperpigmentacija
  • piling
  • čišćenje kože
  • hidratacija
  • oksigenacija

Ovakav tretman čišćenja lica se preporučuje posebno osobama sa osjetljivom kožom, ali i kao tretman čišćenja lica te anti-age tretman. Ultrazvučno čišćenje lica također je odlično u kombinaciji s klasičnim tretmanom, kao završna faza, jer umiruje kožu i pospješuje apsorpciju aktivnih i hranjivih sastojaka za njegu kože.

Nakon ultrazvučnog pilinga ne javlja se nikakvo crvenilo. Ultrazvučnom špatulom istovremeno se čiste pore i otklanja sloj odumrlih stanica s površine kože, a pospješuje se stanična opskrba kisikom.
Rezultat je čista, glatka i sjajna koža bez crvenila i iritacija.

Preporučuje se svima koji žele dubinsko čišćenje lica. Terapija ultrazvukom izuzetno je korisna za problematičnu kožu s aknama. Ultrazvučni tretman poznat je i kao „tretman pred važna događanja“ iz razloga što čisti kožu, radi mikromasažu i opušta mimičnu muskulaturu, pa lice nakon tretmana izgleda odmornije, zategnutije i mlađe.