SKINAGE COLLAGEN PRODUCTION CREAM ACTIVE

ZDRAVLJE

SKINAGE COLLAGEN PRODUCTION ACTIVE KREMA

Za mladu kožu koja pati od nedostatka sna, stresa i štetnih utjecaja zračenja. Za kožu koja prati dinamičan tempo života žene današnjice.

Ovaj raspored poznat je tisućama žena. Dok sve to uspješno odrađuju, nedostatak sna i odmora ostavlja traga na njihovoj koži. One se ujutro bude dok koža još spava, a rezultat toga su tamne vrećice ispod očiju, otečeni izgled i suha koža.

DAWNERGYTM PEPTIDE REVOLUCIONARNA JE MOLEKULA U REVITALIZACIJI KOŽE. NJEZINA AKTIVNOST SEŽE DUBOKO U STANICE.

Potiće sintezu JARD1a gena, koji djeluje kao prirodni alarm i aktivira gene biološkog sata, tzv. ,,clock genes”, u jezgri stanicete potiče fiziološke procese u samoj stanici omogućavajući joj brže postizanje budnosti.

Stimulira mitohondrije u fibroblastima – povećana sinteza energije. S godinama aktivnost mitohondrija opada, smanjuje se sinteza energije, što se očituje povećanjem bora i umornim izgledom kože.

JARD1a regulira gene vezane za strukturu i funkciju mitohondrija.

Mitohondriji su tvornica energije za stanicu

DawnergyTM peptide budi kožu i osigurava joj energiju već u ranim satima.

Povećava se mikrocirkulacija, što rezultira odmornim izgledom i smanjenjem verćica ispod očiju. Nadoknađuje stanicama kože nedostatak sna i priprema ih za ubrzani ritam dana te vraća energiju na kraju dana kako bi smanjio bore. Klinički dokazano smanjuje volumen vrećica ispod očiju te skriva znakove nedostatka sna.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

20 + 8 =