PRIVATNOST PODATAKA

PRIVATNOST PODATAKA

NAMJEN

Stranica http://extensions-sp.com.hr/ vlasništvo je tvrtke, u nastavku (“Prodavatelj”). Navedena Politika privatnosti opisuje na koji način kao kontrolor podataka prikupljamo, koristimo, objavljujemo i na drugi način obrađujemo osobne podatke koje smo prikupili od pojedinaca (“Osobni podaci”) vezano za usluge dostupne na web stranici http://extensions-sp.com.hr/ (Stranica). Reference na Stranici smatraju se izvedenicama, uključuju, ali se ne ograničavaju na mobilne web stranice i aplikacije. Prilikom posjeta Stranici pristajete na prikupljanje, korištenje, otkrivanje i obradu vaših osobnih podataka kako je opisano u Politici privatnosti.

Kako biste bolje razumjeli kako nakon prikupljanja koristimo vaše osobne podatke, molimo pročitajte slijedeću izjavu o privatnosti.

Pročitajte ovu izjavu o privatnosti prije nego nam date bilo kakve osobne podatke. Ne morate davati nikakve osobne podatke prilikom pregledavanja naše internetske stranice. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja o ovoj izjavi o privatnosti možete nam poslati upit putem maila, putem telefonskog poziva ili putem web forme ovdje.

Prema potrebi, uslijed izmjene zakona, prodavatelj može izmijeniti Politiku privatnosti, način prikupljanja i korištenja osobnih podataka, postavke Stranice ili napredak tehnološkog razvoja. Ako izvršene izmjene utječu na način prikupljanja i korištenja osobnih podataka, one će biti objavljene u Politici privatnosti i datum primjene tih promjena bit će naveden na početku Politike privatnosti. Dakle, potrebno je redovito provjeravati Politiku privatnosti kako biste bili obaviješteni o najnovijim politikama i praksama. Prodavatelj će objaviti nastale promjene prije njihove implementacije. Ukoliko se ne slažete sa svim promjenama ili izmjenama Politike privatnosti, molimo nemojte nastaviti s korištenjem ove Stranice. Smatrat ćemo da ste suglasni s bilo kojom izmjenom privatnosti ako nastavite koristiti Stranicu po datumu primjene novonastalih izmjena.

PRAVILA ZAŠTITE PRIVATNOSTI

Prodavatelj zna i razumije da Vi vodite računa o tome kako se koriste i kako se raspolaže Vašim osobnim podacima. Prodavatelj cijeni Vaše povjerenje te Vas uvjerava da će se s Vašim podacima postupati vrlo pažljivo i oprezno. Ova Pravila opisuju našu zaštitu Vaših podataka i privatnosti podataka uopće. Posjetom stranice http://extensions-sp.com.hr/ Vi prihvaćate pravila koja su objašnjena u ovim Pravilima. Prodavatelj se obvezuje čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših kupaca i ostalih partnera, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (NN 103/2003).

NAČIN PRIKUPLJANJA PODATAKA

KOJE OSOBNE PODATKE O VAMA I OSTALIM KUPCIMA PRIKUPLJA PRODAVATELJ

REGISTRACIJA

LOG

KUKIJI

WEB BEACON

OSTALO

PODACI O UPLATI

OPT IN/OUT

PRIRODA PRISTANKA

PODACI MALOLJETNIH OSOBA

PRISTUP I KORIŠTENJE PRIKUPLJENIH INFORMACIJA

LINKOVI NA STRANICE TREĆIH OSOBA

PRIJENOS I DIJELJENJE INFORMACIJA

DIJELJENJE INFORMACIJA S TREĆIM STRANAMA

SOCIAL MEDIA PLUGIN

PRIJENOSA PODATAKA U ZEMLJE IZVAN EU-A

ZAŠTITA I SIGURNOST PODATAKA

ČUVANJE I BRISANJE PODATAKA

PRISTUP I AŽURIRANJE KORISNIČKIH PODATAKA

KONTAKT

PROMJENE PRAVILA O PRIVATNOSTI