DOSTAVA I PLAĆANJE

METODE PLAĆANJA I DOSTAVA

PLAĆANJE

ON-LINE PLAĆANJE PUTEM KARTICA

Ako se odlučite platiti kreditnom karticom, izaberite opciju online plačanje kreditnom karticom i kliknete na ”KUPI” i unutar  sučelja odaberite vrstu kreditne kartice kojom želite platiti (American Express, Diners, MasterCard i Visa) i upišite tražene podatke. Kada kliknete “KUPI”, vidjet čete podatke o svojoj narudžbi. Tada odaberite “Potvrda narudžbe” i time je Vaša kupovina završena. Dobit čete potvrdu o narudžbi na svoj e-mail ili čemo Vas kontaktirati telefonom ako narudžbu iz nekih razloga nije moguče realizirati u najkračem mogučem roku.

Kod plaćanja kreditnom karticom transakcija se najprije prosljeđuje na predautorizaciju, a konačna autorizacija obavlja se tek kada se utvrdi dostupnost svih naručenih proizvoda. Predautorizacija znači da su upisani podaci provjereni te da je najavljen Vaš moguči trošak. Kada do kraja potvrdimo primitak, mogučnost realizacije narudžbe i dostave, naplatit čemo transakciju za potreban iznos (može biti jednak ili manji autoriziranom ako smo Vam iz nekog razloga poslali samo dio narudžbe u dogovoru s Vama).

U slučaju da Extensions – SP ne može isporučiti naručeni artikl, kupac dobiva obavijest da je rezervirani iznos storniran, a Privredna banka Zagreb koja je rezervirala iznos za autorizaciju stornirani iznos vraća Kupcu. Ako naručeni proizvod nije raspoloživ na skladištu, ili je narudžbu moguće samo djelomično kompletirati, Extensions – SP će obavijestiti Kupca o proizvodima koji trenutačno nisu raspoloživi, te ga izvijestiti o roku u kojemu su proizvodi dobavljivi. Kupac može odlučiti hoće li odustati od kupnje u cijelosti, hoće li kupiti samo trenutno raspoložive artikle, ili će čekati da se cijela narudžba kompletira.

  • Kod plaćanja on-line karticom transakcija se najprije prosljeđuje na predautorizaciju, a konačna autorizacija obavlja se tek kada se utvrdi dostupnost svih naručenih proizvoda.

Ako je narudžba ispravno zaprimljena, Extensions – SP će elektroničkim putem u obliku e-pošte obavijestiti Kupca o tome da je narudžba zaprimljena odnosno da je proizvod naručen.

   

 

UPLATOM NA ŽIRO RAČUN – PUTEM INTERNET BANKARSTVA ILI OPĆOM UPLATNICOM

Ukoliko Kupac odabere plaćanje temeljem predračuna, putem internet bankarstva ili općom uplatnicom, Extensions – SP, prilikom potvrde narudžbe, na e-mail Kupca šalje predračun sa svim potrebnim podacima za plaćanje. Dostava proizvoda ovisi o datumu kada je izvršeno plaćanje predračuna prema dostavljenoj ponudi.

Potvrdu o uplati je potrebno poslati na e-mail adresu info@extensions-sp.com.hr. Dostava proizvoda ovisi o datumu kada je potvrda o uplati zaprimljena na naznačenu e-mail adresu. Nakon zaprimljene potvrde o uplati, kupljeni proizvodi biti će dostavljeni na adresu koja je u narudžbi određena kao adresa za dostavu i to prema standardnim uvjetima isporuke navedenim u Općim uvjetima.

Poziv na broj, unesite broj narudžbe. Primjer: 12643.

SIGURNO PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

Plaćanje kreditnim karticama podliježe svim zakonom propisanim standardnim procedurama zaštite. Autorizacija podataka vrši se putem Corvus pay sustava. Stranice za naplatu preko interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 256-bitnom enkripcijom podataka (SSL enkripcija postupak je šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihova prijenosa). Tajnost podataka kupca zaštićena je i osigurana uporabom Geotrust SSL enkripcije. Vaša kreditna kartica teretit će se tek onog trenutka kada je narudžba spremna za isporuku, a kupac se e-mailom obavještava o svakom koraku u procesuiranju. Prilikom unosa podataka o vlasniku kreditne kartice molimo Vas da ne koristite dijakritičke znakove.

ŠTO JE SSL CERTIFIKAT?

Najjednostavnijim riječima, SSL certifikat je dio softvera koji šifrira sve informacije koje idu prema ili dolaze od nositelja certifikata web stranice. To znači da nema razmjene podataka između web stranice i njezinih posjetitelja te se podaci ne mogu bilo namjerno ili slučajno presretati od strane treće osobe, bez obzira na to da li posjetitelj izvršava kupovinu ili se samo prijavljuje na newsletter.

SSL certifikat jamči sigurnu, jednostavnu i praktičnu internetsku kupovinu. Jednom kada internet korisnik počne upisivati podatake o kreditnoj kartici, e-mail adresi ili druge osobne podatke, na primjer – prilikom kupovine određene usluge SSL certifikat omogućuje internet pregledniku i web serveru ostvarivanje sigurne, šifrirane veze. SSL proces koji uspostavlja sigurnu sesiju, odvija se diskretno iza scene, bez ometanja korisnika web portala prilikom njegove kupovine ili pak pregledavanja stranice. Ikona lokota na traci preglednika i “https://” prefiks u URL-u su vidljivi pokazatelji sesije koja je u tijeku.

Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

DOSTAVA

Za dostavu koristimo uslugu dostavnih služba HP Express ili DPD.

Isporuka naručene robe za područje Hrvatske je najkasnije za 7 dana.